Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 45min 

Onko vauvasi tyytymätön ja itkuinen? Kääntääkö hän päätään vain toiselle puolelle tai onko kehossa muuten toispuoleisuutta? Vaivaako vatsa tai refluksi-oireet? Täyttyvätkö yöt heräilystä ja itkuista? Lempeä mutta tehokkaaksi todettu vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta tuo monesti edellä mainittuihin vaivoihin helpotuksen.

Hoidossa vahvistetaan kehon omaa toimintaa ja helpotetaan kehon erilaisia jännityksiä joita kohtuajan ahtaat tilat, kova paine sekä synnytys on voinut aiheuttaa.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, jolla voidaan nopeasti auttaa vauvaa ja täten myös koko perhettä voimaan paremmin. Kokonaisvaltaisen hoidon myötä vauvan kireydet, kivut ja jumit helpottavat. Oireilu hellittää, itkut vähenevät, ja vauvan on helpompi olla tyytyväinen.

Vauvahierontaan voi toki tulla myös ilman erityisiä oireita. Rentouttava hoito tekee aina hyvää, vahvistaa kehon toimintoja ja vastustuskykyä sekä tuo hyvää oloa. Hoito tehdään aina vauvan ehdoilla huomioiden vauvan oireet, anatomia, kehitys ja mm. synnytys. Hieronta onnistuu myös hoitopöydän lisäksi hoitajan tai vanhemman sylissä.

Oireilevalle vauvalle suositellaan ehdottomasti kolmen kerran sarjahoitoa kahden viikon aikana, jotta hoidolle saadaan paras vaste aikaan. Yksittäisellä hoidolla ei välttämättä saada pysyviä muutoksia vielä aikaan.

Hoitoesteet, eli milloin hoitoa ei voida tehdä:

  • antibioottikuuri
  • kuume
  • tulehdustilat
  • ihon infektiot
  • rokotusten jälkeen oltava 4-5 välipäivää ennen hoitoa
  • kotikäyntilisä +5€ Porin alueella, +15€ Satakunnan alueella mutta Porin ulkopuolella
  • Varaathan kotikäynnit aina puhelimitse tai sähköpostilla!

Hinta 45€ (sis. alv)

3x sarjapaketti 120€