Reipas a. Hetidoula tuntihinnalla

Kokeilen kesän ajan uudenlaista hinnoittelua hetidoulapalveluun. Tähän asti eri paketeilla on ollut kiinteät hinnat, nyt luvassa myös tuntiperusteinen hinnoittelu! Koska kyseessä on kokeilu, on palvelu saatavilla kahdelle ensimmäiselle (kesän ajan) kokeiluhintaan!

Jos synnytys käynnistyy kesä-/heinäkuussa ja haluat doulan mukaan, soita! Toki voit kontaktoida jo etukäteenkin mahdollista tens-vuokraa tai tapaamista varten (nämä palvelut eivät sisälly tämän paketin hintaan).

Miten homma sitten toimii?

Vähimmäisveloitus on 100€ (sis. alv), joka maksetaan samalla kun tulostani sovitaan (tilisiirto, mobilepay, käteinen). Kaksi ensimmäistä tuntia sisältyy vähimmäisveloitukseen, jonka jälkeen jokaiselta alkavalta tunnilta (tarjous)hinta on 35€/h siihen asti kunnes vauva syntyy. Synnytys voi kestää kauankin, mutta hinnan kertyminen pysähtyy 399€:n kohdalla (joka on kiinteämaksuisen hetidoulapaketin hinta). Syntymän jälkeen olen 1-2h paikalla auttamassa ensitunneissa ihan kaupanpäälle. Mahdollinen 100€ ylittävä osuus maksetaan synnytyksen jälkeen kerralla tai sovituissa erissä. Maksu on mahdollista jakaa moneen erään ilman lisäkustannuksia.

Reipas b. kiinteähintainen pikadoulaus 399€ (sis. alv 24%)

  • Soita vaikka keskellä yötä kun synnytys käynnistyy (aktiivinen synnytys, säännölliset supistukset) p. 044-5310891 ja tulen kotiin ja/tai sairaalaan heti päästessäni.
  • Läsnäolo 1-2h synnytyksen jälkeen ja ensi-imetyksessä avustaminen.
  • TENS-laite halutessasi mukaan, jos sellainen on vapaana.
  • Tapaaminen synnytyksen jälkeen, jossa mm. käydään synnytyskokemus läpi, jutellaan muuttuneesta arjesta ja mieltä askarruttavista asioista. Mahdollisuus saada imetysohjausta tämän tapaamisen aikana lisämaksutta.