Haluatko helpotusta raskausajan tuomiin vaivoihin, kuten närästykseen, jumeihin, kireyksiin, liitoskipuihin, aineenvaihduntaan tai vaikkapa turvotukseen. Kaipaako kehosi ja mielesi syvärentoutumista ja hoivaa? Haluaisitko edesauttaa synnytyksen käynnistymistä?

Onko vauvasi tyytymätön ja itkuinen? Kääntääkö hän päätään vain toiselle puolelle tai onko kehossa muuten toispuoleisuutta? Vaivaako vatsa tai refluksi-oireet? Täyttyvätkö yöt heräilystä ja itkuista?

Ihanat, lempeät, mutta tehokkaat hoidot tuovat helpotuksen moneen vaivaan, tai tuovat hyvää oloa ja ansaitun hemmotteluhetken itselle.

Kaipaatko raskausmatkalle ja synnytykseen fyysistä, henkistä tai tiedollista tukea? Haluatko varmistaa, että synnytyksessä on läsnä tuttu ja turvallinen doula, joka huolehtii toiveidesi ja tarpeidesi huomioimisesta? Kaipaatko doulan käsiä synnytystuntemuksia ja kipua lievittämään?

Doulan läsnäololla on tutkitusti vaikutusta mm. positiiviseen synnytyskokemukseen, onnistuneeseen alatiesynnytykseen, nopeampaan synnytykseen ja vähemmän toimenpiteitä sekä lääkkeitä sisältävään synnytykseen. Kumppanit ovat pitäneet doulan läsnäoloa hyvin merkittävänä tukena myös heille.

Kaipaatko synnytysvalmennusta? Haluatko tukea synnytystoiveiden laatimiseen? Mietityttääkö tukihenkilöä, miten olla tukenasi synnytyksessä? Haluaisitko kenties keskustella aiemmista synnytyskokemuksistasi?

Tarjoan vuokralle Elle tens- laitteita, EmeTens- pahoinvointiranneketta, Oiva-apuapakettia aktiivisen raskausajan ja synnytyksen tueksi sekä mm. rebozo-liinaa. Posti kuljettettaa vuokrattavat asiat ympäri Suomea, nouto onnistuu Porista.