Synnytyksen työkalupakki tukihenkilölle

Synnytyksen työkalupakki tukihenkilölle on synnytysvalmennus verkossa, joka on kohdennettu etenkin isille, kumppaneille ja muille synnytykseen osallistuville tukihenkilöille. Tässä valmennuksessa kerrotaan selkeästi ja lyhyesti tärkeät ydinkohdat synnytykseen liittyen, jotka jokaisen tukihenkilön olisi hyvä tietää.

Kurssi sisältää konkreettisia vinkkejä synnytyksen eri vaiheisiin ja synnytyksen jälkeiseen aikaan.  Tämän valmennuksen avulla opit mm.  keinoja synnyttäjän tukemiseen ja kivunlievittämiseen sekä löydät aukikirjoitettuna synnytykseen liittyvää sanastoa. Saat vinkkejä mitä sanoa, mitä tehdä, milloin lähteä sairaalaan tai vaikkapa miten toimia, jos vauva uhkaa syntyä matkalla sairaalaan.

Tämä on todella valmennus, jonka toivoisi jokaisen synnytykseen tulevan tukihenkilön isästä anoppiin käyvän! Asiat on esitetty selkeästi mutta lyhyesti, ja kurssin rakenne on tehty tarkasti harkiten. Oppiminen ja oivaltaminen on tehty tässä kurssissa erittäin helpoksi! Tämän verkkokurssin jälkeen tukihenkilö osaa antaa monipuolisesti lääkkeetöntä kivunlievitystä ja osaa toimia synnytyssalissa yhteistyössä kätilön kanssa. Hän tietää, että supistuksen tullessa ei kannata kysyä mitään ja saa myös vinkkejä hänen oman mahdollisen ponnistusvaihe-kammon selättämiseen.

Olen rakentanut kurssin kolmiosaisen Synnytyksen työkalupakki- valmennuksen pohjalta, jonka olen räätälöinyt all inclusive- synnytysvalmennukseksi doula-asiakkailleni. Tämä valmennus on ollut suosittu ja hyöty siitä on koettu erityisen suureksi. Tämän pohjalta olen suunnitellut, muokannut ja rakentanut doulan kokemuksella sekä opettajan pedagogisella osaamisella paketin, joka vastaa erinomaisesti tarpeeseen! Tukihenkilö(illä) on synnytyksessä aivan valtava merkitys, ja rooli ei ole helppo ilman valmistautumista. Tämä on matalan kynnyksen valmennus, joka antaa kaiken tarvittavan ja vielä enemmän!

Kurssi-info
Tervetuloa kurssille!

Kategoriat:

Voit edetä osio kerrallaan tutustuen tai valita itseäsi kiinnostavat sisällöt. Sinun on myös helppo kerrata ja palata aiempaan, jo opittuun sisältöön. Voit antaa palautetta tästä linkistä! Kyselyn kautta voit myös kysyä askarruttamaan jääneitä asioita, joista toivoisit lisätietoa. Pyrin vastaamaan kysymyksiin kerran viikossa. Jos haluat vastauksen, muistathan jättää yhteystietosi!

Toivon Sinulle antoisia opiskeluhetkiä ja onnea tulevaan synnytykseen!

PS. Ota seurantaan instagramissa @synnytyksentyokalupakki!

Kurssi ohjaaja

Viliina Viliina Tekijä

Synnytyksen työkalupakki tukihenkilölle

34,99  sis. alv 24%
Käyttöoikeus 6

Valmistautuminen synnytykseen

Synnytyksen käynnistyminen

Synnytyksen vaiheet

Eri tavat synnyttää

Lääkkeetön kivunlievitys

Lääkkeellinen kivunlievytys

Vauva syntyi, mitä nyt?